U sklopu projekta „Na leđima konja“ od 01. veljače do 25. veljače 2021. godine održana je edukacija „ Multidisciplinarni pristup u radu s osobama s invaliditetom/djecom s teškoćama u razvoju“.

Navedena edukacija namijenjena je jačanju kapaciteta trenera, športskih instruktora i voditelja koji imaju iskustvo rada s osobama s invaliditetom/djecom s teškoćama u razvoju, tako su na edukaciji sudjelovali Trener i Koordinator aktivnosti navedenoga projekta. Cilj edukacije bio je polaznicima približiti znanja i vještine iz područja specifičnih znanja i vještina za rad s navedenom skupinom, te ih naučiti kako svojim primjerom pokazati djelotvorne načine komunikacije i surađivanja.

Aktivnost je provedena u sklopu projekta “Na leđima konja” čiji je cilj uključiti 20 korisnika ciljane skupine, kako bi povećali njihovu socijalnu uključenost kroz sudjelovanje u besplatnim športskim sadržajima.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1.497.114,00 HRK.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda (85 %): 1.272.546,90 HRK

Razdoblje provedbe projekta je 36 mjeseci, od 27. rujna 2018. do 26. rujna 2021.

Projekt se provodi u suradnji sa Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Za više informacija o projektu, možete kontaktirati predsjednicu udruge Suzanu Živković na broj 098/936-0304, ili putem maila na farmahappyhorse@gmail.com